ГоловнаСуспільствоЖиття

Данилюк обговорив реформу "Укроборонпрому" з військовим радником США Вінтером

Секретар РНБО переконаний, що держконцерн стане конкурентоспроможним і всередині країни, і на зовнішніх ринках.

Данилюк обговорив реформу "Укроборонпрому" з військовим радником США Вінтером
Фото: rnbo.gov.ua

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Данилюк провів зустріч із колишнім держсекретарем Військово-морських сил США, старшим радником США з питань військово-промислового комплексу України Дональдом Вінтером.

Про це повідомляють на сайті РНБО.

"Данилюк і Вінтер наголосили на важливості структурних реформ у секторі безпеки і оборони України відповідно до стандартів НАТО, що, на їхню думку, сприятиме посиленню оборонних можливостей держави, адекватному і гнучкому реагуванню на загрози національній безпеці", - йдеться в повідомленні.

Сторони обговорили питання розвитку Військово-морських сил ЗСУ, зокрема нарощування можливостей військово-морського флоту.

"Секретар РНБО повідомив, що завдяки оптимізації роботи «Укроборонпром» стане конкурентоспроможним як всередині країни, так і на зовнішніх ринках", - наголошено в повідомленні.

Нагадаємо, 30 серпня президент Володимир Зеленський звільнив Павла Букіна з посади гендиректора держконцерну і призначив на цю посаду ексміністра економрозвитку, колишнього голову наглядової ради "Укроборонпрому" Айвараса Абромавичуса. За його словами, "Укроборонпром" планує наростити експорт до 2 млрд доларів у наступні п'ять років.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram