ГоловнаСуспільствоПодії

Житель Київської області потонув разом з автомобілем під час риболовлі

Інцидент трапився неподалік с. Старе Бориспільського району.

Житель Київської області потонув разом з автомобілем під час риболовлі. Як зазначено в повідомленні Національної поліції, в службу "102" зателефонував товариш постраждалого і повідомив, що авто пішло під воду і звідти ніхто не виплив.

Фото: Національна поліція

На місце події прибула слідчо-оперативна група і співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій. За допомогою спеціальної техніки автомобіль витягли з води. У ньому знайшли вже неживого чоловіка. Ним виявився 41-річний місцевий житель.

Фото: Національна поліція

Під час слідчих дій відтворили всі деталі інциденту. Двоє родичів поїхали на риболовлю. Після того, як випили горілки, лягли спати. Один заснув біля багаття, а інший у машині. За словами товариша загиблого, вночі він прокинувся на березі від дивного шуму і побачив, як машина тоне у воді. Надалі свого друга він ніде не знайшов.

За цим фактом порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (нещасний випадок) Кримінального кодексу України. Тіло загиблого направлено на експертизу для встановлення причини смерті. Проводять досудове розслідування.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram