ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики 26 разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі, загинув один український військовий

Ще один боєць отримав поранення.

Бойовики 26 разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі, загинув один український військовий
Фото: facebook/Операція об'єднаних сил

За минулу добу незаконні ворожі формування РФ 23 рази порушили режим тиші на Донбасі, з початку поточної доби зафіксовано 4 обстріли позицій ЗСУ. У результаті обстрілів загинув один український військовий, ще одного поранено. Про це повідомляє штаб ООС.

За вівторок у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики здійснили 13 обстрілів позицій ООС: чотири рази поблизу Мар'їнки - з гранатометів, снайперської і стрілецької зброї; неподалік Гнутового і Новоселівки Другої - зі станкового протитанкового гранатомета і стрілецької зброї; тричі біля Павлополя, двічі поблизу Красногорівки, а також поблизу Водяного і Харчовика - зі стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики здійснили 10 обстрілів: чотири рази біля Майського - з мінометів калібру 82 мм, а також з гранатометів і стрілецької зброї; двічі поблизу Луганського - з мінометів калібру 82 мм, а також з автоматичного гранатомета і стрілецької зброї; неподалік Кримського - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї; в районі Зайцевого - з автоматичного гранатомета і стрілецької зброї; поблизу Новолуганського - з гранатометів; неподалік Троїцького - зі стрілецької зброї.

З початку поточної доби бойовики 4 рази порушили режим припинення вогню.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" ворог здійснив один обстріл позицій ООС: біля Мар'їнки - з ручного протитанкового гранатомета і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" НЗФ здійснили три обстріли: неподалік Майського - з міномета калібру 82 мм, автоматичного гранатомета і стрілецької зброї; двічі неподалік Новолуганського - з гранатометів різних систем і снайперської зброї.

Нагадаємо, за попередню добу ворожі формування РФ 24 рази порушили режим припинення вогню на Донбасі, з них бойовики чотири рази обстрілювали ділянку розведення військ №3 у районі Богданівки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram