ГоловнаСуспільствоЖиття

Австрія запускає потяг до Перемишля зі зручною пересадкою в Одесу і Львів

Перші рейси за вказаним маршрутом будуть виконані 15 грудня

Австрія запускає потяг до Перемишля зі зручною пересадкою в Одесу і Львів
Фото: ÖBB

Федеральна залізниця Австрії (ÖBB) планує запуск поїзда Eurocity 104 сполученням Грац (Австрія) - Перемишль (Польща) та поїзди у зворотному напрямку Eurocity 105.

Як пише ЦТС із посиланням на Rynek kolejowy, про це свідчить оприлюднений новий розклад австрійської залізничної компанії.

Уточнюється, що перші рейси за вказаним маршрутом будуть виконані 15 грудня. Потяги формування ÖBB будуть складатися з вагонів 1 і 2 класів. Обслуговування поїздів у Польщі і Чехії буде здійснюватися спільно залізничними компаніями цих країн - PKP Intercity і České dráhy. У Богуміні в напрямку Граца до поїзда будуть чіпляти додаткові чеські вагони.

З Граца поїзд буде виїжджати о 5:28, прибувати на головний залізничний вокзал Відня о 08:10, до Острави - 11:02, до Кракова - о 15:00, у Перемишль - 17:56. У зворотному напрямку поїзд рушатиме о 10:14, о 16:58 буде у Відні, а о 22:33 - у Граці.

Як зазначив прессекретар ÖBB Бернхард Рідер, у Перемишлі буде можливою пересадка на потяг до Львова і Одеси.

Інформації про ціну квитків поки що немає.

Зазначимо, що поїзд №36 Одеса-Перемишль, який прямує через Львів, прибуває до польського міста о 09:50, тобто за 25 хвилин до відправлення поїзда Перемишль-Грац. А у зворотному напрямку з Перемишля потяг до Одеси через Львів рушає о 18:39, тобто через 42 хвилини після прибуття поїзда Грац-Перемишль.

А от поїзди "Інтерсіті+" з Києва прибувають пізніше від відправлення поїзда Перемишль-Грац і вирушають завчасно до прибуття поїзда Грац-Перемишль.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram