ГоловнаСуспільствоПодії

У Чернігові підліток на автомобілі влетів у дерево, четверо осіб загинули

Одна єдина пасажирка вижила, вона перебуває в лікарні.

У Чернігові підліток на автомобілі влетів у дерево, четверо осіб загинули
Фото: npu.gov.ua

У Чернігові підліток на автомобілі "Фольксваген Пассат" не впорався з керуванням на мокрій дорозі і врізався в дерево, в результаті чого він і троє пасажирів загинули на місці ДТП. Про це повідомляють на сайті Нацполіції.

Відзначають, що зіткнення з деревом було настільки сильним, що автомобіль розірвало на частини. Дівчина, яка сиділа на пасажирському сидінні, залишилася єдиною, хто вижив. Її госпіталізували в травматологічне відділення міської лікарні.

Слідство попередньо встановило, що підліток узяв у діда автомобіль, зібрав друзів-однолітків і поїхав кататися. Хлопець планував отримати водійське посвідчення. Під час спуску з пагорба на мокрій дорозі він не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням, виїхав за межі проїжджої частини і влетів у дерево.

Фото: npu.gov.ua

Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що спричинило загибель кількох осіб).

Нагадаємо, ввечері 22 вересня в Житомирській області біля села Пилиповичі вантажний автомобіль зіткнувся з автобусом, у результаті цієї ДТП загинуло 9 осіб, 11 постраждалих госпіталізували.

Водій напівпричепа DAF з цистерною не впорався з керуванням і зіткнувся з автобусом, який стояв на узбіччі дороги, оскільки водій автобуса зупинився, щоб замінити колесо.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram