ГоловнаСуспільствоПодії

У Житомирській області через зіткнення вантажівки та автобуса загинуло дев'ятеро осіб

Щоб дістати тіла загиблих і постраждалих, ДСНС залучила 9 осіб і 2 одиниці техніки.

У Житомирській області через зіткнення вантажівки та автобуса загинуло дев'ятеро осіб
Фото: zt.npu.gov.ua

У Житомирській області біля села Пилиповичі вантажний автомобіль зіткнувся з автобусом, у результаті цієї ДТП загинуло 9 осіб, 11 постраждалих госпіталізували. Про це йдеться в повідомленні ДСНС. 

"22 вересня о 23:26 у ДСНС надійшла інформація, що в Новоград-Волинському районі поблизу с. Пилиповичі сталося зіткнення вантажного автомобіля з автобусом. Унаслідок ДТП загинули 9 осіб і 11 госпіталізовано", - сказано в повідомленні.

Окрім того, щоб дістати тіла загиблих і постраждалих, ДСНС залучила 9 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки.

У повідомленні Нацполіції Житомирської області йдеться, що в результаті ДТП травмовано 10 осіб, сам інцидент стався на 250 км автодороги Київ - Чоп.

55-річний водій напівпричепа DAF із цистерною, прямуючи в напрямку столиці, не впорався з керуванням і зіткнувся з автобусом сполученням "Житомир-Яремча", який стояв на узбіччі дороги, оскільки 66-річний водій автобуса зупинився, щоб замінити колесо. На момент ДТП частина пасажирів автобуса також перебувала на узбіччі.

Нацполіція повідомляє, що водія вантажівки і ще 9 пасажирів автобуса віком від 42 до 71 року госпіталізували в Новоград-Волинську лікарню.

Фото: zt.npu.gov.ua

За фактом ДТП розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК. Зафіксовано всі обставини події.

Нагадаємо, 21 вересня під Одесою між селами Нова Долина і Прилиманське відбулася смертельна ДТП за участю маршрутки "Мерседес Спринтер" і вантажівки DAF. У результаті цього дев'ятеро пасажирів маршрутки загинули.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram