ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики здійснили 15 обстрілів на Донбасі, поранено українського військового

З початку поточної бойовики тричі порушили режим припинення вогню.

Бойовики здійснили 15 обстрілів на Донбасі, поранено українського військового
Фото: uazmi.org

За минулу добу збройні формування Російської Федерації 15 разів порушили режим припинення вогню, в результаті чого поранено одного українського військового. Про це повідомляє штаб ООС.

"Супротивник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 82 мм, а також з гранатометів різних систем і стрілецької зброї", - сказано в ранковому зведенні.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" супротивник здійснив 7 обстрілів позицій Об'єднаних сил: тричі біля Миколаївки - зі стрілецької зброї; поблизу Новогнатівки - з автоматичного гранатомета; неподалік Водяного - з автоматичного гранатомета та стрілецької зброї; двічі поблизу Лебединського - з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" ворог здійснив 8 обстрілів: поблизу Кримського і Південного - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї; в районі Залізного і Новгородського - з мінометів калібру 82 мм; неподалік від Майорська - з ручних протитанкових гранатометів; біля Луганського - зі станкового протитанкового гранатомета; в районі Зайцевого і неподалік Новолуганського - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

За минулу добу один український військовослужбовець отримав поранення середнього ступеня тяжкості.

Відзначено, що з початку поточної доби збройні формування РФ і її найманці тричі порушили режим припинення вогню в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід". Поблизу Новотроїцького супротивник здійснив обстріл з автоматичного гранатомета і біля Богданівки - з озброєння БМП, гранатометів і стрілецької зброї.

Нагадаємо, в суботу, 21 вересня, бойовики 13 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, втрат серед українських військових не було.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram