ГоловнаСуспільствоЖиття

Києво-Святошинський суд відпустив двох членів банди, підозрюваних у замовних убивствах

Києво-Святошинський суд відпустив двох членів банди, підозрюваних у замовних убивствах
В Днепре грабитель при задержании ранил полицейского из пистолета
Фото: https://dp.npu.gov.ua

Києво-Святошинський суд Київської області відпустив з-під варти двох підозрюваних (у тому числі можливого організатора) у справі про вбивство директора компанії "Caparol Україна" Павла Зможного, яку було розкрито два дні тому. Про це повідомило агентство "Українські новини" з посиланням на джерело в правоохоронних органах.

Повідомляють, що ще одного підозрюваного заарештовано, а чотирьом обрали запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Зокрема, суддя Києво-Святошинського суду Максим Медведський відпустив двох підозрюваних - Редькіна і Липського. Суддя відмовив у задоволенні клопотання прокуратури про взяття їх під варту, не обравши їм ніякого запобіжного заходу. Прізвище заарештованого - Стеблянко.

Суддя цього ж суду Людмила Ковальчук також відмовилася задовольнити клопотання прокуратури про взяття під варту інших 4 підозрюваних у справі і відправила їх під домашній арешт.

Загалом у справі про вбивство проходять 7 фігурантів.

Прокуратура ці рішення оскаржуватиме, оскільки йдеться про людей, яких підозрюють у замовних убивствах, причетність до двох убивств уже доведено слідством. Суддя Медведський своєю чергою заявив, що прокурор не надав переконливих доказів причетності цих осіб до злочину.

Нагадаємо, 17 вересня прокуратура повідомила про затримання членів банди, яка виконувала замовні вбивства. Йдеться про два епізоди: вбивство директора "Капарол Україна" Павла Зможного і начальника реклами Київського метрополітену.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram