ГоловнаСуспільствоПодії

У Тернопільській області п'яний водій врізався в припарковану вантажівку, постраждали його дружина і двоє дітей

Чоловіка позбавили водійських прав за водіння у п'яному вигляді.

У Тернопільській області п'яний водій врізався в припарковану вантажівку, постраждали його дружина і двоє дітей
Фото: tp.npu.gov.ua

У Тернопільській області автомобіль ВАЗ-2101 врізався в припарковану на узбіччі вантажівку. У результаті ДТП постраждали двоє дітей і їхня матір.

Про це повідомляють на сайті поліції області.

Аварія сталася ввечері 19 вересня, близько 20:45.

На місце ДТП виїжджала слідчо-оперативна група. Протягом перевірки з'ясувалося, що водій протягом дня зловживав спиртними напоями. У стані алкогольного сп'яніння він із сім'єю поїхав у гості в сусіднє село. Там теж випивав. Його дружина з двома дітьми зважилася сісти в салон, повертаючись додому. Жінка сиділа поруч з водієм, а малолітніх дівчаток тримала у себе на колінах, дитячих крісел у машині не було.

У результаті ДТП постраждали жінка і діти - у п'ятирічної дівчинки діагностували відкритий перелом стегна, у її чотирирічної сестри - закриту черепно-мозкову травму і струс. У матері - закритий перелом гомілки.

За попередньою інформацією, у крові батька сімейства виявили 1,89 проміле алкоголю.

Фото: tp.npu.gov.ua

Як пізніше з'ясувалося, чоловіка регулярно притягували до адміністративної відповідальності за водіння в нетверезому стані. Рік тому Шумський районний суд позбавив його водійських прав. Однак це не зупинило порушника, і він продовжував керувати автомобілем без документів.

Фото: tp.npu.gov.ua

Відомості внесено до Єдиного реєстру за ст. 286, ч. 2 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що заподіяли тяжке тілесне ушкодження). Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 382 КК (невиконання судового рішення). Триває слідство.

Нагадаємо, торік в Україні ввели кримінальну відповідальність за водіння в нетверезому вигляді.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram