ГоловнаСуспільствоВійна

За добу бойовики 14 разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі

Втрат серед українських військовослужбовців немає.

За добу бойовики 14 разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі
Фото: facebook/Операція об'єднаних сил

За минулу добу російсько-окупаційні війська 14 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Унаслідок обстрілу втрат з боку Збройних сил України не було.

Про це повідомляє пресцентр штабу Операції об'єднаних сил у фейсбуці.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики здійснили сім обстрілів: неподалік Миколаївки - зі стрілецької зброї; поблизу Богданівки - з озброєння БМП, гранатометів різних систем; тричі неподалік Водяного - з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї; неподалік Новотроїцького - зі стрілецької зброї; поблизу Новомихайлівки - з мінометів калібру 82 мм.

У районі відповідальності угруповання "Північ" зафіксовано шість обстрілів українських позицій: поблизу Золотого - зі стрілецької зброї; неподалік Оріховово - з автоматичного гранатомета і стрілецької зброї; двічі поблизу Луганського - з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем і стрілецької зброї; неподалік Майського - з мінометів калібру 82 мм і стрілецької зброї; поблизу Новолуганського - з мінометів калібру 82 мм.

З початку поточної доби бойовики один раз порушили режим припинення вогню - неподалік Новолуганського з ручного протитанкового гранатомета.

Нагадаємо, протягом четверга бойовики шість разів порушили режим припинення вогню, застосовуючи озброєння БМП, гранатомети різних систем і стрілецьку зброю.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram