ГоловнаСуспільствоЖиття

ЗСУ мають намір удосконалити польову форму в 2020 році

Також у 2020 році в Україні планують почати виготовляти якісні мембранні матеріали.

ЗСУ мають намір удосконалити польову форму в 2020 році
Фото: nrt24

Збройні сили України планують удосконалити польову уніформу в 2020 році. Про це повідомляє інформагентство Міноборони "АрміяInform".

Відзначають, що за останні роки Збройні сили отримали низку зауважень від військовослужбовців щодо експлуатації літньої польової уніформи.

"Було опрацьовано та проаналізовано велику кількість запитів з Генерального штабу ЗС України", - зазначив начальник відділу розробки речового майна ЗСУ підполковник Василь Саковець.

Офіцер наголосив, що фахівці управління раз на три місяці проводять опитування військових у районі проведення бойових дій. На основі цих опитувань у першу чергу буде оновлено демісезонну білизну, флісові куртки і технологію виробництва взуття. Пізніше - всі інші предмети форми.

Окрім того, в 2020 році в Україні планують почати виготовляти якісні мембранні матеріали, які зараз доводиться закуповувати в іноземного виробника.

Нагадаємо, 3 вересня повідомляли, що, за рішенням начальника Генштабу ЗСУ генерал-лейтенанта Руслана Хомчака, відтепер будуть готувати спеціальні підрозділи, які діятимуть вночі. На підготовку таких підрозділів витрачатимуть 70% навчального часу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram