ГоловнаСуспільствоВійна

За добу на Донбасі поранено одного військовослужбовця

Бойовики 16 разів обстріляли позиції ЗСУ.

За добу на Донбасі поранено одного військовослужбовця
Фото: facebook/Операція об'єднаних сил

За минулу добу російсько-окупаційні війська 16 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі - обстрілювали позиції підрозділів ООС із заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 120 мм і 82 мм, а також з гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

Про це повідомляє пресцентр штабу операції Об'єднаних сил у фейсбуці.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики здійснили 11 обстрілів позицій ООС: двічі неподалік Авдіївки - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї; тричі поблизу Новогнатівки - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї; неподалік Миколаївки - зі стрілецької зброї; поблизу Водяного - з автоматичних гранатометів і стрілецької зброї; неподалік Красногорівки - з автоматичного гранатомета і стрілецької зброї; поблизу Лебединського - зі станкового протитанкового гранатомета; неподалік Піщевика - зі стрілецької зброї; поблизу Мар'їнки - з підствольних гранатометів і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики здійснили 5 обстрілів позицій ООС: тричі поблизу Новолуганського - з мінометів калібру 120 мм і 82 мм, автоматичного гранатомета; у районі Зайцевого і поблизу Травневого - з мінометів калібру 82 мм.

З початку поточної доби бойовики двічі порушили режим припинення вогню. У результаті обстрілу один військовослужбовець отримав поранення.

Нагадаємо, в суботу бойовики 14 разів відкривали вогонь на Донбасі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram