ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики 14 разів відкривали вогонь на Донбасі в суботу

Утрат серед українських військових у результаті обстрілів не було.

Бойовики 14 разів відкривали вогонь на Донбасі в суботу
Фото: facebook/Операція об'єднаних сил

У суботу, 14 вересня, збройні формування Російської Федерації і її найманці 14 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі.

"Противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених мінськими угодами калібрів зброї, а саме - мінометів калібру 120 мм і 82 мм. Також з гранатометів різних систем і стрілецької зброї", - йдеться в ранковому зведенні штабу ООС.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник зробив дев'ять обстрілів позицій Об'єднаних сил: двічі неподалік Новотроїцького, тричі поблизу Водяного, неподалік Кам'янки, Богданівки, Лебединського та Опитного.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник зробив п'ять обстрілів позицій Об'єднаних сил: двічі в районі Південного, неподалік Новолуганського, Новотошківського і Гладосового.

За минулу добу втрат у результаті ворожих обстрілів з нашого боку не було.

З початку поточної доби бойовики чотири рази порушили режим припинення вогню: поблизу Авдіївки, Новогнатівки, в районі Зайцевого і Новолуганського.

Нагадаємо, 14 вересня помер військовий Максим Кондратюк, який був поранений 10 вересня під час виконання бойового завдання. 13 вересня в зоні ООС були поранені вісім військовослужбовців, один з них - помер.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram