ГоловнаСуспільствоВійна

На Донбасі в п'ятницю вісім військових отримали поранення, один з них - загинув

Військовослужбовці виконували бойове завдання.

На Донбасі в п'ятницю вісім військових отримали поранення, один з них - загинув
Фото: Олена Максименко

У п'ятницю, 13 вересня, бойовики на Донбасі 22 рази порушили режим припинення вогню.

"Ворог обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених мінськими угодами калібрів зброї, а саме - мінометів калібру 120 мм і 82 мм. Також, з гранатометів різних систем, протитанкового ракетного комплексу і стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні штабу ООС.

14 обстрілів відбулося в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", вісім обстрілів - у районі відповідальності угруповання "Північ".

Повідомляється, що вісім військовослужбовців отримали поранення різного ступеня тяжкості під час виконання бойових завдань, один з них - загинув.

"Вчора в районі проведення операції Об'єднаних сил під час виконання бойового завдання один військовослужбовець отримав поранення, несумісні з життям", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що обставини з'ясовує робоча група військової служби правопорядку ЗС України та командування військової частини.

Нагадаємо, що 12 вересня на Донбасі було 23 обстріли, загинув один військовий. 11 вересня в результаті 18 обстрілів загинули двоє військових, ще один був поранений.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram