ГоловнаСуспільствоВійна

Кількість обстрілів на Донбасі збільшилася до 23

У зоні бойових дій загинув нацгвардієць.

Кількість обстрілів на Донбасі збільшилася до 23
Фото: пресс-служба СНБО

12 вересня збройні формування Російської Федерації на Донбасі 23 рази порушили режим припинення вогню. Під час виконання бойового завдання загинув військовослужбовець Національної гвардії України, повідомляє пресцентр ООС на своїй сторінці у фейсбуці.

Бойовики вели вогонь із заборонених мінометів калібрів 120 і 82 мм, а також з гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" супротивник здійснив 15 обстрілів позицій Об'єднаних сил: три - в районі Харчовик, 5 разів - поблизу Водяного, двічі біля Новогнатівки, а також біля Верхньоторецька, Авдіївки, Гнутового, Лебединського та Широкиного.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" супротивник здійснив 8 обстрілів позицій Об'єднаних сил у районі Зайцевого, Новгородського, Кримського, Травневого, Луганського та Майорська.

З початку поточної доби бойовики здійснили два обстріли: біля Новотроїцького та Зайцевого. Інформації про втрати на цей момент немає.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram