ГоловнаСуспільствоПодії

Дочка загиблої в пожежі в "Токіо стар" іноземки вимагає $1 млн компенсації

Одна з десяти загиблих - австралійка Стелла Сойфер.

Дочка загиблої в пожежі в "Токіо стар" іноземки вимагає $1 млн компенсації
Фото: od.dsns.gov.ua

Дочка австралійки, яка загинула під час пожежі в одеському готелі "Токіо Стар", зажадала від власника готелю виплату в розмірі 1 млн доларів.

Про це йдеться в постанові Київського районного суду Одеси, передають Українські Новини.

Так, повідомляється, що жінка хоче компенсації за матеріальну та моральну шкоду.

Згідно з даними адвоката потерпілої Юлії Нестерової, позивачем виступає дочка австралійки Стелли Сойфер, однією з дев'яти загиблих у пожежі. Вона просить суд задовольнити клопотання і стягнути з власника готелю "Токіо Стар" 628 тисяч гривень матеріального збитку і близько 25 млн гривень - морального.

Нагадаємо, жертвами пожежі в готелі "Токіо Стар", що сталася в ніч на 17 серпня, стали дев'ять осіб, ще десять людей постраждали.

Основна версія пожежі в Одесі - коротке замикання в електрощитовій.

Суд відправив власника одеського готелю "Токіо Стар" в СІЗО без права застави. Кроме Вадима Чорного, у справі про пожежу затримані ще три людини.

На початку вересня прокуратура повідомила про підозру другому власникові готелю "Токіо Стар". Підозрюваний переховується від органу досудового розслідування, тому було підготовлено клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою, а також про дозвіл на його затримання.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram