ГоловнаСуспільствоЖиття

Затриманого за хабарництво в.о. начальника Миколаївського облавтодору звільнено, - "Укравтодор"

У Службі автомобільних доріг Миколаївської області проведуть аудит.

Затриманого за хабарництво в.о. начальника Миколаївського облавтодору звільнено, - "Укравтодор"
Фото: facebook/НАБУ

Державне агентство автомобільних доріг України ("Укравтодор") звільнило начальника Служби автомобільних доріг в Миколаївській області Андрія Максименка, підозрюваного в отриманні неправомірної вигоди.

Про це повідомляється на сайті "Укравтодору".

"Керівник Служби автомобільних доріг в Миколаївській області Андрій Максименко був негайно звільнений з займаної посади у зв'язку з інформацією, отриманою від співробітників НАБУ, за підозрою в одержанні неправомірної вигоди", - йдеться в повідомленні.

Відзначається також, що в Службу автомобільних доріг Миколаївської області був направлений позачерговий фінансовий аудит та антикорупційна перевірка.

У відомстві запевнили, що будуть сприяти розслідуванню цієї та інших антикорупційних справ і підтримувати дії антикорупційних органів.

Нагадаємо, в середу, 11 вересня, в Одесі детективи Національного антикорупційного бюро затримали керівника Служби автомобільних доріг Миколаївської області Андрія Максименка. У НАБУ повідомили, що керівника САД в Миколаївській області затримано на гарячому під час отримання 90 тис. доларів. За даними слідства, це другий транш хабара, загальний розмір якого становить понад 2,5 млн гривень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram