ГоловнаСуспільствоПодії

Депутат міськради Чернігова насмерть збив людину на пішохідному переході (оновлено)

Потерпілий помер у шпиталі від отриманих травм.

Депутат міськради Чернігова насмерть збив людину на пішохідному переході (оновлено)
Ярослав Ковтун
Фото: cheline.com.ua

У Чернігові депутат міської ради, який перебував за кермом позашляховика, збив на пішохідному переході жителя обласного центру.

Про це повідомила пресслужба місцевої поліції у фейсбуці.

ДТП сталася ввечері 10 вересня. Потерпілого госпіталізовано з численними тілесними ушкодженнями.

"Правоохоронці встановили, що водій - депутат Чернігівської міської ради, керуючи позашляховиком, він скоїв наїзд на пішохода, який переходив проїжджу частину в межах нерегульованого пішохідного переходу. Водій, за висновком лікарів, був тверезий", - повідомили в поліції.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 Кримінального кодексу. Порушення правил безпеки дорожнього руху, якщо вони заподіяли тяжке тілесне ушкодження, караються позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без нього.

За даними джерел місцевого видання "ЧЕline", за кермом перебував депутат від партії "Демократичний альянс" Ярослав Ковтун.

Оновлення. У поліції області згодом повідомили, що потерпілий помер у лікарні.

Нагадаємо, 9 вересня двоюрідний брат мера Івано-Франківська, депутат міської ради від фракції "Свобода" Роман Марцинків збив насмерть людину.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram