ГоловнаСуспільствоЖиття

Звільнений Сущенко не збирається йти в політику, він далі працюватиме журналістом

Сущенко працюватиме в штаті "Укрінформу" як власний кореспондент.

Звільнений Сущенко не збирається йти в політику, він далі працюватиме журналістом
Фото: Lb.ua

Український політв'язень, звільнений з Росії журналіст "Укрінформу" Роман Сущенко не має наміру йти у політику. Про це він сказав на пресконференції, передає "Укрінформ".

"Про політику не думав. Я визначився з майбутнім", - сказав він.

Він зазначив, що хоче повернутися до творчості і займатися журналістикою. "Я вже написав заяву і зараз уже в штаті «Укрінформу» на посаді власного кореспондента. Подальші мої перспективи ми ще з гендиректором не обговорювали", - сказав Сущенко.

Журналіст також зазначив, що надалі має намір займатися діяльністю в сфері звільнення політв'язнів. Сущенко вже розмовляв з юристами, він розглядає можливість створення структури, яка займалася би політичними в'язнями.

"Крім того, треба допомагати і тим, хто на окупованих територіях", - додав Сущенко. Журналіст також планує організувати аукціон з продажу своїх картин для підтримки українських політв'язнів у Росії.

Нагадаємо, за даними омбудсменки Людмили Денісової, Росія утримує ще 110 громадян України на своїй території і в анексованому Криму.

9 вересня повідомляли, що українська влада продовжує переговори про наступний обмін ув'язненими з Росією, проте розкривати деталі діалогу зараз не варто.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram