ГоловнаСуспільствоПодії

Водій рейсового автобуса заховав у ньому 860 кг контрабандного сиру

Автобус і сир на суму близько півмільйона гривень передали в Фіскальну службу.

Учора, 10 вересня, на пункті пропуску "Яготин" прикордонники та представники митної служби запобігли спробі контрабандного ввезення з Польщі 860 кг сиру. Про це йдеться в повідомленні Держприкордонслужби.

Фото: dpsu.gov.ua

"Інформацію про можливе переміщення предметів і товарів, прихованих від прикордонно-митного контролю завчасно надали оперативні співробітники Держприкордонслужби", - сказано в повідомленні.

Фото: dpsu.gov.ua

Після цієї інформації, коли в пункт пропуску прибув автобус МАН української реєстрації, прикордонники разом з митниками провели його поглиблений огляд і знайшли 860 кг різного сиру в нішах кондиціонера автобуса і під сидінням водія.

Фото: dpsu.gov.ua

Транспортний засіб і товар на загальну суму близько півмільйона гривень передано в Фіскальну службу.

Фото: dpsu.gov.ua

Нагадаємо, наприкінці серпня за декілька кілометрів від українсько-словацького кордону біля словацького міста Собранце місцеві прикордонники виявили малий літальний апарат для незаконного переміщення контрабандних товарів і затримали його пілота-українця.

Українські прикордонники чули шум двигуна літального апарату, але, не маючи технічних можливостей перешкодити його руху, відразу повідомили про виявлений апарат словацьких колег.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram