ГоловнаСуспільствоПодії

У черкаській школі госпіталізовано 20 дітей через розпорошення сльозогінного газу

Інцидент стався сьогодні вдень у шкільній їдальні.

Фото: ДСНС

У їдальні Черкаської загальноосвітньої школи №29 в обідній час один з учнів розпорошив газ з балончика. 20 дітей госпіталізовано в обласну дитячу лікарню, навчальний процес призупинено. Про це повідомив директор школи Олександр Деркач, пише "Укрінформ".

"Сьогодні під час великої перерви хтось із учнів розпорошив газ із балончика в шкільній їдальні. Складних випадків отруєння немає, але довелося звертатися по допомогу до медиків і евакуювати дітей. В школу прибуло сім бригад "швидкої допомоги", 20 дітей госпіталізовано в обласну дитячу лікарню. Навчальний процес призупинили до наступного дня. Причетних до інциденту встановлюють. У школі працюють слідчі", - розповів Деркач.

Фото: ДСНС

Інцидент стався близько 12:30, коли в школі було найбільше дітей. Повідомляють, що балончик у школу міг принести шестикласник, який раніше не був схильний до правопорушень.

За словами директора, в приміщенні школи на всіх поверхах проведено аналіз повітря. Присутність газу зафіксували тільки на першому поверсі школи, в їдальні і фойє.

Фото: ДСНС

Фото: ДСНС

Нагадаємо, минулого тижня поліція Києва порушила кримінальне провадження за фактом отруєння сімох студентів: усі постраждалі вживали шаурму, приготовану в одному і тому ж кіоску.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram