ГоловнаСуспільствоПодії

Четверо людей загинули, ще четверо постраждали під час лобового зіткнення в Запорізькій області

До лікарні потрапили двоє дітей і дві жінки.

Четверо людей загинули, ще четверо постраждали під час лобового зіткнення в Запорізькій області
Фото: https://zp.npu.gov.ua

У Запорізькій області в результаті ДТП загинули чотири людини, ще четверо з травмами потрапили в лікарню. Про це повідомили в Нацполіції області.

Аварія сталася близько першої години ночі в неділю, 8 вересня, на 403 км дороги Харків-Сімферополь.

"Водій автомобіля "Fiat Doblo" виїхав на зустрічну смугу руху і скоїв зіткнення з автомобілем "ВАЗ-2104", який рухався в зустрічному напрямку", - йдеться в повідомленні.

В результаті аварії водій автомобіля "ВАЗ", житель Мелітопольського району, 1983 року народження, і його дві пасажирки, мешканка Мелітопольського району, 1953 року народження, громадянка Туреччини 1963 року, померли на місці події.

Водій автомобіля "Фіат", військовослужбовець 1984 року народження, був доставлений в лікарню, де від отриманих травм помер.

Чотири пасажири автомобіля "ВАЗ" - двоє малолітніх дітей, жителі Мелітопольського району 2010 і 2011 років народження, і двоє громадян Туреччини, жінки 1972 і 1982 народження, госпіталізовані в лікарню.

За цим фактом порушено кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, вчора четверо хлопців загинули в ДТП у Житомирській області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram