ГоловнаСуспільствоПодії

У Львівській області на 20-річного хлопця обвалилася стіна

Рятувальникам довелося використати домкрат, щоб звільнити потерпілого.

У Львівській області на 20-річного хлопця обвалилася стіна
Фото: freepik

5 вересня у Львівській області в місті Жовква на вул. Короленка під час ремонту в приватному будинку зруйнувався фрагмент стіни й обвалився на 20-річного хлопця. Про це повідомляє Zaxid.net.

У результаті події хлопця госпіталізували у 8-у міську клінічну лікарню Львова з діагнозом «закритий перелом верхньої третини лівого стегна».

Овал стіни стався безпосередньо під час демонтажу нежитлового дерев'яного будинку, в результаті чого постраждав син власника. Прибулим на місце події рятувальникам довелося використати домкрат, щоб визволити потерпілого з-під уламків стіни і транспортувати його до автомобіля швидкої допомоги.

Нагадаємо, 28 серпня в Дрогобичі у Львівській області сталося руйнування під'їзду житлового будинку з першого по четвертий поверх. Відразу повідомлялося про двох загиблих і сімох постраждалих, проте пізніше під завалами виявили тіла восьми загиблих.

За цим фактом поліція відправила під денний домашній арешт двох комунальників. Їх звинуватили в зловживанні своїм службовим становищем, яке спричинило тяжкі наслідки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram