ГоловнаСуспільствоПодії

У Борисполі двоє маленьких дітей випали з вікон

Інциденти сталися сьогодні з різницею в декілька годин.

У Борисполі сьогодні впродовж дня відбулося два інциденти з малолітніми дітьми: хлопчики віком 3 і 4 років випали з вікна. Про це повідомляє паблік "Київ оперативний".

Фото: facebook/Київ Оперативний

У першому випадку 3-річний хлопчик випав з вікна на другому поверсі, поки мати готувала їжу в іншій кімнаті. Повернувшись до кімнати, жінка побачила хлопчика на траві під вікном на москітній сітці. Мати відразу спустилася вниз по дитину і самостійно відвезла її в лікарню.

Фото: facebook/Київ Оперативний

Слідчій групі, яка прибула на місце події, жінка пояснила, що хлопчик і раніше повзав по підвіконню, і вона робила йому зауваження. Дитину госпіталізували зі струсом головного мозку, ЧМТ та забоями.

Другий хлопчик теж випав з вікна на другому поверсі, але його стан важкий, дитина перебуває в реанімації. Поліція повідомила, що хлопчик був під наглядом бабусі, на балконному вікні також була натягнута москітна сітка. Коли дитина сперлася на неї, сітка лопнула, і дитина впала вниз.

Нагадаємо, минулого тижня суд засудив до 8 років ув'язнення жінку, яка залишила на 11 днів у зачиненій квартирі двох малолітніх дітей. Молодша дитина померла від голоду і зневоднення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram