ГоловнаСуспільствоЖиття

Засуджену за ДТП із шістьма загиблими Зайцеву етапували до Покровського виправного центру для жінок

Дронов відбуватиме покарання в Крюківський виправній колонії №29 на Полтавщині.

Засуджену за ДТП із шістьма загиблими Зайцеву етапували до Покровського виправного центру для жінок
Геннадий Дронов и Елена Зайцева (архив)
Фото: hromadske.kharkiv.ua

Засуджена на 10 років в'язниці за смертельну ДТП в Харкові Олена Зайцева відбуватиме покарання у виправному центрі на території міста Покров (раніше Орджонікідзе) Дніпропетровської області.

Про це повідомила виданню "МедіаПорт" прессекретар Північно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання покарань Дарина Мартинова.

За її словами, Зайцеву етапували до "Покровського виправного центр" №79 у понеділок, 2 вересня.

Зазначається, що це - жіночий виправний центр відкритого типу з полегшеними умовами тримання для жінок, уперше засуджених до позбавлення волі за злочини, вчинені з необережності або за умисні злочини невеликої та середньої тяжкості. 

Фото: facebook.com/Державна-установа-Покровський-виправний-центр-79

Фото: МедиаПорт

Другий засуджений у цій ДТП - Геннадій Дронов - відбуватиме покарання в Крюківський виправній колонії №29 у Полтавській області.

Нагадаємо, 18 жовтня 2017 року в центрі Харкова авто "Lexus" під кермуванням 20-річної студентки Олени Зайцевої врізалося в автомобіль "Volkswagen Tuareg" під кермуванням підприємця Геннадія Дронова, який виїжджав з провулка, у результаті Lexus відкинуло на пішоходів. На місці загинули 5 осіб, ще одна жінка померла в лікарні. Шість осіб було важко травмовано.

26 лютого 2019 року суд засудив Зайцеву і Дронова до 10 років в'язниці. Їх також зобов'язали виплатити 8 млн компенсації сім'ям жертв ДТП.    

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram