ГоловнаСуспільствоВійна

На Донбасі сьогодні поранено українського військового

У штабі ООС відзначили збільшення інтенсивності обстрілу.

Сьогодні з початку доби проросійські бойовики на Донбасі 4 рази обстріляли позиції операції Об'єднаних сил. У результаті обстрілу отримав поранення український військовий, його евакуйовано в мобільний госпіталь, повідомляє пресслужба Міноборони України.

За даними Міноборони, стан здоров'я пораненого бійця задовільний.

Обстріли зафіксовано в районі Павлополя, Троїцького і Кримського. Бойовики вели вогонь з мінометів калібру 82 мм, автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Зокрема, з 05:30 у напрямку від окупованого смт Калинове ворог випустив 5 мін калібру 82 мм і вів обстріл з великокаліберних кулеметів по наших захисниках села Троїцьке.

О 07:45 противник почав обстріл зі стрілецької зброї у напрямку від м. Донецька по захисниках Кримського. У разі загрози життю наші воїни кілька разів вели адекватний вогонь з легкого піхотного озброєння і придушували ворожу збройну активність.

За повідомленням Головного управління розвідки Міністерства оборони України, командування російських окупаційних військ з 1 вересня збільшило інтенсивність провокацій для загострення ситуації на лінії зіткнення. Повідомляють також, що на тимчасово окуповану територію в Донецькій і Луганській областях з Ростовської області прибули додаткові диверсійні групи зі складу підрозділів спеціального призначення ЗС РФ.

Нагадаємо, за минулу добу на Донбасі загинув український військовий, ще один службовець ООС отримав поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram