ГоловнаСуспільствоПодії

У Київській області чоловік знімав і продавав порно зі своїми малолітніми дітьми

Один ролик коштував у середньому 100 доларів.

У Київській області чоловік знімав і продавав порно зі своїми малолітніми дітьми

Кіберполіція викрила 40-річного чоловіка в створенні порнороликів за участю власних дітей. Зловмисника затримали.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

"Відео порнографічного змісту за участю 5-річного хлопчика і 2-річної дівчинки продавали на закритих тематичних форумах. Вартість коливалася, але в середньому такі відео оцінювали в 100 доларів США", - йдеться в повідомленні.

За даними поліції, чоловік розбещував п'ятирічного сина і дворічну дочку з моменту народження першої дитини. Відео порнографічного змісту з участю власних дітей зловмисник продавав на закритих тематичних форумах і розміщував оголошення на різних закритих майданчиках. Оплату отримував виключно, використовуючи електронні гаманці і криптовалюту для того, щоб його не могли ідентифікувати.

За місцем проживання сім'ї поліція провела обшук. Під час попереднього огляду техніки, яка перебувала в квартирі, працівники кіберполіції виявили близько 150 гігабайт порноконтенту з участю хлопчика і дівчинки. Також знайшли додатковий жорсткий диск, на якому зберігалося близько 1 терабайта схожого контенту. Техніку вилучили та скерували на експертизу.

Подію кваліфікували за двома статтями Кримінального кодексу України: частина 2 статті 156 (розбещення неповнолітніх) та частина 4 статті 301 (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів). Жителя Київської області затримали. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, 1 серпня співробітники Кіберполіції вдруге затримали 51-річного киянина, якого раніше затримували за організацію та створення дитячої порнографії, проте після внесеної застави він переховувався від правоохоронців.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram