ГоловнаСуспільствоВійна

У Станиці Луганській почали демонтаж останньої фортифікаційної споруди біля КПВВ

Бойовики далі саботують роботи.

У Станиці Луганській почали демонтаж останньої фортифікаційної споруди біля КПВВ
Фото: "Радио Свобода"

Українська сторона в понеділок вранці почала демонтаж останньої фортифікаційної споруди, розташованої в районі КПВВ "Станиця Луганська", і готова до початку робіт безпосередньо на зруйнованій ділянці моста в Станиці Луганській.

Про це повідомляють на сторінці операції Об'єднаних сил у фейсбуці.

Тим часом станом на 9:00 проросійські бойовики не здійснювали інженерних робіт іх демонтажу, навпаки - зміцнювали тимчасову споруду синього кольору з написом СЦКК ("Кунг").

Очищаючи ділянку від фортифікаційних споруд, підрозділи ООС облаштовують опорні пункти. "У разі загострення ситуації на ділянці розведення №1 об'єднані сили дадуть адекватну відповідь", - заявили у штабі.

Нагадаємо, демонтаж фортифікацій біля мосту в Станиці Луганській співробітники ДСНС почали 24 серпня. Повідомляли, якщо окупанти не почнуть синхронних дій, демонтаж доведеться припинити. 25 серпня Україна була змушена зупинити всі роботи до початку синхронного демонтажу укріплень на ділянці розведення номер 1. З 27 серпня окупанти продовжують імітувати роботи з демонтажу.

Раніше, 20 серпня, українська сторона вже починала демонтаж фортифікаційних споруд, розташованих на ділянці розведення в районі Станиці Луганській, але через відсутність синхронних дій з боку бойовиків ОРЛО Київ також був змушений був припинити роботи.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram