ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики попросили про режим тиші й відкрили вогонь, поранено українського військового

Окупанти мали намір забрати тіла знищених "Азовом" членів ДРГ. 

Бойовики попросили про режим тиші й відкрили вогонь, поранено українського військового
Фото: mignews.com.ua

У районі населеного пункту Зайцеве на Донбасі бойовики попросили в української сторони про режим тиші для того, щоб забрати тіла загиблих, але обстріляли позиції сил ООС. Один український військовослужбовець зазнав поранення.

Про це інформує пресцентр ООС у фейсбуці.

Згідно з повідомленням, о 13:30 31 серпня бойовики попросили Об'єднані сили дозволити їм забрати тіла загиблих - членів диверсійно-розвідувальної групи, які були недавно ліквідовані бійцями полку "Азов" у районі Світлодарської дуги. Українська сторона підтвердила запит на режим тиші на вказаний період.

"Однак у ворога була інша мета - скористатися затишшям, приспати пильність і завдати поразки нашим підрозділам. З цією метою він, порушуючи режим тиші, зухвало почав обстріл із застосуванням гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.

Під час потужного ворожого обстрілу один український військовослужбовець був поранений. Йому вже надано кваліфіковану медичну допомогу, стан його здоров'я - середньої тяжкості.

Як повідомлялося, у п'ятницю, 30 серпня, бойовики на Донбасі 17 разів порушили режим припинення вогню. Один український військовий загинув, ще один був поранений.    

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram