ГоловнаСуспільствоВійна

За добу бойовики 17 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі

Українські військовослужбовці не постраждали.

За добу бойовики 17 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі
Фото: facebook/Операція об'єднаних сил

За минулу добу російсько-окупаційні війська 17 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Українські військовослужбовці при цьому не постраждали.

Про це повідомляє пресцентр штабу операції Об'єднаних сил у фейсбуці.

"29 серпня збройні формування Російської Федерації і її найманці 17 разів порушили режим припинення вогню... За минулу добу втрат у результаті ворожих обстрілів з нашого боку не було", - йдеться в ранковому зведенні.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" зафіксовано 10 обстрілів: поруч із Мар'їнкою - з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, тричі неподалік Водяного - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї, біля Новогнатівки - зі станкового протитанкового гранатомета, двічі поблизу Гнутового - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї, неподалік Лебединського - з ручних протитанкових гранатометів, поблизу Талаківки - зі стрілецької зброї, біля Павлополя - з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

У районі відповідальності угруповання "Північ" бойовики здійснили сім обстрілів. Зокрема: двічі неподалік Південного - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї, в районі Зайцевого - з озброєння БМП і стрілецької зброї, тричі біля Луганського - з озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, неподалік Новолуганського - з автоматичного гранатомета, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

З початку доби бойовики один раз порушили режим припинення вогню - неподалік Водяного, зі стрілецької зброї.

Нагадаємо, 28 серпня пункт пропуску "Майорське" в Донецькій області закривали через обстріли бойовиків.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram