ГоловнаСуспільствоПодії

Сім'ям загиблих під час пожежі в "Токіо Стар" виплатять по 100 тис. гривень

Для постраждалих, яких в результаті пожежі госпіталізували, з обласного бюджету виділять по 50 тис.

Сім'ям загиблих під час пожежі в "Токіо Стар" виплатять по 100 тис. гривень
Фото: od.dsns.gov.ua

Сім'ям загиблих під час пожежі в Одеському готелі "Токіо Стар" у ніч на 17 серпня буде надана матеріальна допомога розміром по 100 тисяч гривень.

Про це заявив директор департаменту економічної політики та стратегічного планування Одеської облдержадміністрації Дмитро Радулов після засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, передає Укрінформ.

Крім того, з обласного бюджету виділять гроші і для постраждалих, яких в результаті пожежі госпіталізували. Вони отримають по 50 тис. грн.

"Обласна державна адміністрація надасть матеріальну допомогу обсягом 100 тисяч гривень кожній із родин жертв пожежі в готелі "Токіо Стар". Крім того, компенсація в розмірі 50 тисяч гривень буде надана тим постояльцям готелю, які були госпіталізовані в реанімаційне відділення і опіковий центр міськлікарні №10", - сказав Дмитро Радулов.

Фінансову допомогу планують надати вже до кінця тижня. Отримають гроші члени сімей загиблих і пацієнтів опікового центру, які напишуть заяви. Крім того вони будуть повинні довести свої родинні зв'язки.

Представник постраждалих внаслідок пожежі заявив, що співвласник готелю відмовився надавати фінансову допомогу родичам загиблих і постраждалим.

Нагадаємо, жертвами пожежі в готелі "Токіо Стар", що сталася в ніч на 17 серпня, стали дев'ять осіб, ще десять осіб постраждали.

Основна версія пожежі в Одесі - коротке замикання в електрощитовій.

Суд відправив власника Одеського готелю "Токіо Стар" в СІЗО без права застави.

Крім Вадима Чорного, у справі про пожежу затримано ще три людини.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram