ГоловнаСуспільствоЖиття

У Запоріжжі з 3 вересня пустять електричку через Дніпро через ремонт проїжджої частини ДніпроГЕС

Також для перевезення пасажирів двічі на день курсує теплохід.

У Запоріжжі з 3 вересня пустять електричку через Дніпро через ремонт проїжджої частини ДніпроГЕС
Фото: facebook.com/Владимир-Буряк

Виконавчий комітет Запорізької міської ради домовився з Придніпровською залізницею про запуск електропоїзда через річку Дніпро з 3 вересня через ремонту проїжджої частини Дніпровської гідроелектростанції, що спричинив затори.

Про це повідомив у фейсбуці мер міста Володимир Буряк.

Електричка вирушатиме о 19:06 з лівого берега - з вокзалу "Запоріжжя-2" - із зупинками на платформах "пл. 174", "пл. 172", "Запорізька січ" (острів Хортиця) і на правому березі в Хортицькому районі "пл. 168", "пл. 166" і на станції "Дніпробуд-2".

Буряк також повідомив, що для перевезення пасажирів річковим транспортом у районі ДніпроГЕС двічі на день курсує теплохід з відправленням о 6:50 з правобережного пляжу і о 17:30 - з річкового порту (лівий берег). Він перевозить близько 200 осіб за рейс.

Нагадаємо, Запоріжжя заборонило проїзд вантажного і великогабаритного транспорту по ДніпроГЕС і організувало перевезення городян через річку на теплоходах через ремонт і транспортні затори в години пік. Також для зниження завантаженості ДніпроГЕС було припинено рух тролейбусів.

Ремонт на автодорожньому переїзді через греблю ДніпроГЕС розпочали з 10 червня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram