ГоловнаСуспільствоЖиття

Звільнено начальників главків поліції чотирьох областей

Двох з них вже перевели на інші посади.

Звільнено начальників главків поліції чотирьох областей
Фото: nikvesti.com

Начальники чотирьох обласних главків Національної поліції звільнено з посад. Таке рішення прийнято керівництвом Нацполіції згідно з висновками розширеного засідання колегії МВС України, яке відбулося в п'ятницю 23 серпня.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції ввечері 28 серпня.

У рамках засідання керівництвом МВС та Національної поліції було прийнято рішення про звільнення з посад керівників головних управлінь в Закарпатській, Львівській, Житомирській та Запорізькій областях.

Зараз колишнього керівника Головного управління Нацполіції у Львівській області Валерія Середу призначено начальником Департаменту забезпечення діяльності глави Національної поліції України.

Колишнього начальника Головного управління Нацполіції в Житомирській області В'ячеслава Печененка призначено до центрального апарату Національної поліції України.

Зараз вирішується питання подальшого проходження служби колишніми начальниками головних управлінь Нацполіції в Запорізькій та Закарпатській областях.

Нагадаємо, 12 серпня Зеленський наказав главі Нацполіції Сергію Князеву звільнити начальників поліції в дев'яти районах на півночі України через ситуацію з незаконним видобутком бурштину.

Через цю ж ситуацію також планують звільнити всю верхівку Житомирської області.

19 серпня президент Володимир Зеленський приступив до звільнення начальників правоохоронних служб Житомирської області та звільнив з посади начальника управління СБУ в Житомирській області Василя Панасюка і призначив на неї Олега Головаша.

Нагадаємо, раніше Князєв повідомив про виконання вимоги президента Володимира Зеленського щодо звільнення начальників поліції в дев'яти "бурштинових" регіонах у трьох областях.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram