ГоловнаСуспільствоВійна

З початку доби ворог 9 разів порушив перемир'я на Донбасі

Інформації про втрати в вечірньому зведенні штабу ООС немає.

З початку доби ворог 9 разів порушив перемир'я на Донбасі
Фото: Нелли Вернер

У середу, 28 серпня, російсько-окупаційні війська 9 разів порушили режим припинення вогню в зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі.

Про це інформує пресцентр ООС.

Указується, що противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил з забороненої мінськими угодами зброї - мінометів калібру 120 мм і 82 мм, а також з озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" ворог зробив чотири обстріли позицій ОС: поблизу Лебединського (зі стрілецької зброї), Павлополя (з ручних протитанкових гранатометів), Водяного (з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї) і Широкиного (ворог застосував безпілотний літальний апарат із петлею, на якому був закріплений для скидання гранатометний постріл (ВОГ-17).

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник зробив п'ять обстрілів: неподалік від Новолуганського (з мінометів калібру 120 мм, озброєння БМП, гранатометів різних систем і стрілецької зброї), Зайцевого (з мінометів калібру 82 мм, станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї), Новотошківського (з озброєння БМП, гранатометів різних систем і стрілецької зброї), Південного (з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів), а також по об'єктах цивільної інфраструктури Майорського (з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів).

Інформації про втрати в вечірньому зведенні штабу ООС немає.

Нагадаємо, за минулу добу російсько-окупаційні війська 10 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, в результаті один український військовослужбовець отримав поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram