ГоловнаСуспільствоПодії

У Херсонській області жінку посадили на вісім років за продаж тримісячного сина

За виручені 210 тис. гривень вона планувала придбати будинок.

Херсонський міський суд засудив 26-річну мешканку Скадовського району Херсонської області до восьми років позбавлення волі за продаж свого тримісячного сина. Про це повідомляють у пресцентрі Нацполіції Херсонської області. 

Фото: npu.gov.ua

Факт продажу відбувся на початку липня минулого року. Тоді працівники відділу поліції боротьби з торгівлею людьми затримали 26-річну жінку, яка намагалася продати свого тримісячного сина за 210 тис. гривень.

Фото: npu.gov.ua

За виручені кошти вона планувала придбати будинок.

Виявилося, що жінка була раніше судима і вела антигромадський спосіб життя. Вона написала розписку, що відмовляється від сина і віддала його разом із документами і речами. За цим фактом поліцейські відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 149 Кримінального кодексу України (торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини).

У результаті слідству вдалося встановити і зібрати всю необхідну доказову базу, щоб у суді довести причетність жінки до продажу дитини.

Нагадаємо, в травні цього року суд Запоріжжя засудив до 9 років позбавлення волі 29-річну мешканку Запоріжжя за продаж свого дворічного сина за $5 тис.

Співмешканця жінки повністю виправдали.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram