ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві на Окружній з машини викинули чоловіка з перерізаним горлом

Потерпілий помер.

У Києві на Окружній з машини викинули чоловіка з перерізаним горлом
Фото: kiev.informator.ua

Уночі 28 серпня у Києві на Окружній дорозі з автомобіля викинули чоловіка з перерізаним горлом. У такому стані він пройшов кілька десятків метрів, намагаючись попросити про допомогу в людей, які проїжджали повз, а тоді помер від втрати крові.

Про це повідомляє "Інформатор".

"За словами водія, який був очевидцем подій, він рухався по Окружній дорозі і побачив на узбіччі хлопця. Він йшов нерівною ходою і намагався зупинити інші автомобілі. Спочатку чоловік подумав, що хлопець п'яний і просто хоче, щоб його хтось підвіз додому. Однак чоловік усе ж зупинився і вийшов з автомобіля. Коли він підійшов ближче до хлопця, то побачив, що той тримається за шию, а його одяг весь просякнутий кров'ю. Водій спробував надати потерпілому хоч якусь допомогу, але всі його спроби виявилися марними. Перед смертю хлопець вимовив слово «таксі», проте чоловік так і не зрозумів, був той водієм чи пасажиром", - пише видання.

Інші свідки розповіли, що бачили, як хлопця викинули на узбіччя з автомобіля Daewoo Lanos сірого кольору.

Фото: kiev.informator.ua

На місці працювали кілька екіпажів патрульної поліції, слідчо-оперативна група, кінологи і криміналісти.

Правоохоронці встановлюють особи зловмисників і шукають автомобіль, який, можливо, був місцем злочину.

Нагадаємо, 16 серпня в Русанівському каналі в Києві знайшли розчленоване тіло жінки. Підозрюваного в її вбивстві затримано.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram