ГоловнаСуспільствоПодії

Тещу Притули і Хомутинніка посадили під домашній арешт через ДТП з 9-річною дитиною

В результаті наїзду автомобіля у дворі мати і син отримали травми та були госпіталізовані у важкому стані.

Тещу Притули і Хомутинніка посадили під домашній арешт через ДТП з 9-річною дитиною
Фото: facebook.com

Суд відправив під нічний домашній арешт на два місяці жінку-водія, яка в Києві збила жінку з 9-річним сином.

Про це повідомляє "Українська правда".

"Шевченківський районний суд міста Києва розглянув клопотання про обрання запобіжного заходу. Прокурор просив домашній арешт з електронним засобом контролю. Суд задовольнив клопотання частково і застосував запобіжний захід у вигляді домашнього арешту в нічний час", - йдеться в повідомленні прокуратури Києва.

У прокуратурі не називають ім'я підозрюваного, проте за даними видання - це теща шоумена Сергія Притули і депутата Верховної ради Віталія Хомутинніка Лілія Сопельник.

59-річну жінку підозрюють у ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу - порушенні правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.

Як повідомлялося, аварія сталася 22 серпня у дворі одного з будинків на Дніпровській набережній. Свідки розповіли, що найімовірніше, жінка переплутала педалі, тому що швидкість була дуже велика як для прибудинкової території. Автомобіль Mazda заднім ходом наїхав на матір з 9-річним сином. Вони отримали травми і були госпіталізовані у важкому стані.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram