ГоловнаСуспільствоВійна

Окупанти збільшили кількість снайперів в ОРДЛО, - розвідка

Їх підготовку здійснювали колишні і чинні військовослужбовці РФ.

Окупанти збільшили кількість снайперів в ОРДЛО, - розвідка
Фото: delo.ua

Згідно з інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони, командування російських окупантів збільшило кількість снайперських пар на передових позиціях. Про це заявив представник Міноборони Олександр Мотузяник, передає "Укрінформ".

"З метою заподіяння втрат особовому складу Об'єднаних сил противник збільшив кількість снайперських пар у своїх передових підрозділах", - сказав Мотузяник.

За його словами, підготовка снайперів відбувається під керівництвом російських інструкторів - колишніх і чинних військовослужбовців спеціального призначення Збройних сил РФ як на тимчасово окупованих територіях у Донецькій і Луганській областях, так і в Росії.

Згідно з інформацією української розвідки, минулого тижня в підрозділи російських бойовиків повернулася чергова група військовослужбовців, які пройшли навчальний курс на одному з полігонів у Ростовській області.

Нагадаємо, за минулу добу російсько-окупаційні війська сім разів порушили режим тиші на Донбасі. Під час обстрілу було поранено одного українського військовослужбовця.

Незважаючи на це, за підсумками зустрічі ТКГ у Мінську спецпредставник ОБСЄ Мартін Сайдік заявив, що вважає останнє перемир'я на Донбасі найефективнішим.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram