ГоловнаСуспільствоВійна

За добу на Донбасі поранено одного військовослужбовця ЗСУ

Бойовики сім разів порушили режим тиші.

За добу на Донбасі поранено одного військовослужбовця ЗСУ
Фото: facebook/Операція об'єднаних сил

За минулу добу російсько-окупаційні війська сім разів порушили режим тиші на Донбасі. Під час обстрілу було поранено одного українського військовослужбовця.

Про це повідомляє пресцентр штабу операції Об'єднаних сил у фейсбуці.

"21 серпня збройні формування Російської Федерації і її найманці сім разів порушили режим припинення вогню ... За минулу добу в результаті ворожих обстрілів один наш військовослужбовець отримав поранення", - йдеться в ранковому зведенні.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики сім разів обстріляли позиції українських військовослужбовців неподалік Новомихайлівки - з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів, двічі поблизу Водяного - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї, двічі неподалік Старогнатівки - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї, поблизу Лебединського - з автоматичних гранатометів і стрілецької зброї, неподалік Авдіївки - з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У районі відповідальності угруповання "Північ" обстрілів не зафіксовано.

З початку поточної доби бойовики двічі відкривали вогонь - поблизу Водяного і біля Новотроїцького.

Нагадаємо, ОБСЄ назвало останнє перемир'я ("хлібне") на Донбасі найбільш ефективним.

Раніше прессекретарка представника України з ТКГ Леоніда Кучми теж відзначила, що, незважаючи на втрати, режим тиші має сприятливий вплив на ситуацію з безпекою в зоні ООС. За її словами, подальше перемир'я дуже важливе, оскільки скоро починається новий навчальний рік.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram