ГоловнаСуспільствоЖиття

Апеляційний суд залишив під арештом поліцейського, підозрюваного у вбивстві п'ятирічного Кирила Тлявова

Клопотання захисту залишено без задоволення.

Апеляційний суд залишив під арештом поліцейського, підозрюваного у вбивстві п'ятирічного Кирила Тлявова
Фото: LB.ua

Київський апеляційний суд залишив під вартою колишнього співробітника поліції Володимира Петровця - одного з підозрюваних у справі про смерть п'ятирічного Кирила Тлявова в Переяславі-Хмельницькому.

Про це повідомляють на сайті суду.

"20 серпня колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Київського апеляційного суду розглянула апеляційну скаргу, подану стороною захисту на рішення слідчого судді Голосіївського районного суду міста Києва від 25 липня 2019 року, яким задоволено клопотання слідчого та продовжено термін утримання під вартою щодо підозрюваного Петровця В. С. терміном на 60 діб, до 28 вересня 2019 року включно. За результатами апеляційного розгляду постанову слідчого судді Голосіївського районного суду міста Києва від 25 липня 2019 залишено без змін, апеляційну скаргу сторони захисту залишити без задоволення", - йдеться в повідомленні.

Петровець підозрюється у скоєнні злочинів, передбачених ч. 2, 4 ст. 296 (хуліганство), а також п. 2, 12 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу.

Нагадаємо, 31 травня в Переяславі-Хмельницькому співробітники поліції під час відпочинку вживали спиртні напої, а потім почали стріляти по металевих банках та інших предметах. Під час стрілянини одна з куль влучила в п'ятирічного Кирила Тлявова, який у цей час перебував на дитячому майданчику біля будинку. Хлопчик помер у лікарні через три дні.

Раніше двом підозрюваним у причетності до вбивства Кирила також продовжили арешт до 28 вересня. Рішення було ухвалено 26 липня за клопотанням прокуратури. 25 липня суд продовжив термін домашнього арешту до 1 жовтня третьому підозрюваному у справі - неповнолітньому учневі 11 класу.

Усього повідомлено про підозру чотирьом фігурантам. Раніше міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявляв, що відповідати за вбивство дитини повинні п'ятеро людей. Це четверо чоловіків, які пристрілювали рушницю у дворі, і жінка, яка сховала зброю.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram