ГоловнаСуспільствоПодії

Під час перестрілки в Києві поранено трьох співробітників Муніципальної охорони (оновлено)

Конфлікт стався на площі Голосіївській.

Під час перестрілки в Києві поранено трьох співробітників Муніципальної охорони (оновлено)
Фото: Максим Торпан / kiev.informator.ua

У ніч на 20 серпня в Києві відбулася перестрілка на площі Голосіївській.

Про це пише видання "Інформатор" із посиланням на поліцейських і свідків.

За попередньою інформацією, в конфлікті взяли участь невідомі люди на автомобілях Mercedes і співробітники служби охорони. Стрілянину відкрили люди на Mercedes.

Перестрілка завершилася тим, що нападники втекли в бік Голосіївського парку. На асфальті залишилися сліди крові, і поліцейські підтвердили, що в лікарню відвезли одну людину. Про її стан поки що нічого невідомо.

На місці події працювали співробітники слідчо-оперативної групи, патрульні поліцейські.

За даними поліції Києва, в результаті інциденту з застосуванням травматичної та холодної зброї постраждали троє чоловіків. У одного - ножове поранення ноги, у інших - вогнепальні поранення.

На місці події слідчі вилучили стріляні гільзи.

Також затримано автомобіль Volkswagen, на якому приїхала одна сторона конфлікту.

За цим фактом розпочато слідство за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу - хуліганство.

Оновлення 12:07. У Київміськадміністрації повідомили, що постраждалі - співробітники Муніципальної охорони. "На превеликий жаль, маємо перших трьох 300-х", - написав у фейсбуці радник Кличка Володимир Бондаренко.

Один із потерпілих входить у число керівників Муніципальної охорони. Також кульове поранення отримав водій автомобіля групи швидкого реагування. Старший охоронець чергового наряду отримав ножове поранення стегна. Загрози їхньому життю немає.

Фото: facebook.com/Volodymyr.Jr.Bondarenko

Пресслужба КМДА повідомила, що 19 серпня близько 23:00 під час планового обходу території Голосіївського парку співробітники Муніципальної охорони помітили велику кількість невідомих осіб у чорній уніформі, які голосно щось з'ясовували між собою.

Черговий наряд спробував дізнатися, що відбувається, але зіткнулися з нецензурними образами на свою адресу. Муніципальна охорона доповіла про ситуацію керівництву, після чого на місце відправили два екіпажі групи швидкого реагування. Після їх приїзду конфлікт переріс у стрілянину та бійку.

Незабаром поліцейським вдалося затримати п'ятьох активних учасників конфлікту, іншим вдалося втекти з місця події кількома автомобілями.

Інцидент розслідують за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу - хуліганство.

Нагадаємо, напередодні в селі Залісся недалеко від Києва військовий-контрактник під дією наркотиків застрелив сусіда по гуртожитку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram