ГоловнаСуспільствоПодії

Поліція затримала ще трьох осіб у справі про пожежу в готелі в Одесі

Одна із затриманих - керуюча інший готелем бізнесмена Чорного.

Поліція затримала ще трьох осіб у справі про пожежу в готелі в Одесі
Фото: od.dsns.gov.ua

Одеська поліція затримала ще трьох осіб у справі про пожежу в готелі "Токіо Стар" в Одесі, пише "Думская" з посиланням на свої джерела.

Протягом 18 серпня обшуки провели на всіх об'єктах, що належать власнику "Токіо Стар" Вадиму Чорному, в тому числі в готелі "Зірка". Крім самого бізнесмена, затримано ще трьох людей: керуючу "Зіркою" і двоє техніків, які займалися проводкою і дрібним ремонтом.

Власника одеського готелю затримали 17 серпня, йому закидають порушення вимог пожежної безпеки в готелі, що спричинило загибель дев'яти осіб.

Нагадаємо, жертвами пожежі в готелі "Токіо Стар", що сталася в ніч на 17 серпня, стали дев'ять осіб, ще десять людей постраждали. Це був один з найбільших і в той самий час один з найдешевших готелів в Одесі. Найдешевший номер "без вікна" в ньому коштував від 390 грн на добу.

Основна версія пожежі в Одесі - коротке замикання в електрощитовій.

Президент Володимир Зеленський через кілька годин після пожежі пообіцяв, що власника готелю Вадима Чорного притягнуть до відповідальності у зв'язку із загибеллю людей.

Сам бізнесмен заявив одеським ЗМІ, що готовий нести повну відповідальність за події, якщо її буде встановлено. У той самий час він запевнив, що пожежна сигналізація в готелі була справною і під час пожежі спринклери спрацювали. За його словами, персонал готелю організовано вивів гостей - "крім тих, хто не реагував ані на дикий стукіт у двері, ані на сигналізацію".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram