ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики шість разів порушили режим тиші на Донбасі в неділю

Про втрати серед ЗСУ не повідомляється.

Бойовики шість разів порушили режим тиші на Донбасі в неділю
Фото: facebook/Операція об'єднаних сил

З початку доби російсько-окупаційні війська шість разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, застосовуючи озброєння БМП, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

Про це повідомляє пресцентр операції Об'єднаних сил у фейсбуці.

"Протягом доби збройні формування Російської Федерації та її найманці шість разів порушили режим припинення вогню. Ворог обстрілював позиції наших підрозділів з озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї... Утрат з нашого боку внаслідок ворожих обстрілів не було", - йдеться у вечірньому зведенні.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" зафіксовано чотири обстріли: неподалік Пищевика в напрямку Верхньошироківського - зі стрілецької зброї; поблизу Водяного в напрямку Ужівки - з ручних протитанкових гранатометів; біля Лебединського у напрямку Ужівки - зі стрілецької зброї; поблизу Талаківки в напрямку Пікуз - зі стрілецької зброї.

У районі відповідальності угруповання "Північ" бойовики двічі обстріляли позиції ЗСУ - у районі Новолуганського та неподалік Луганського.

Нагадаємо, у суботу на Донбасі сталося вісім обстрілів. Про втрати серед ЗСУ не повідомлялося.   

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram