ГоловнаСуспільствоВійна

За дві доби на Донбасі загинули чотири людини, хоча офіційно повідомили тільки про одного (оновлено)

Інформація про загиблих надходить із різних джерел.

У ніч на 15 серпня пізно ввечері в зоні проведення операції Об'єднаних сил загинув Олексій Попко, житель міста Дніпро, військовослужбовець 74-го окремого розвідувального батальйону.

Про це повідомила депутатка Дніпровської міської ради Юлія Дмитрова на своїй сторінці у фейсбуці.

"Я вже не можу дібрати слова... Попко Олексій, 74-й розвідбат, загинув. Залишилися без сина батько і мати, без люблячого чоловіка і батька жінка і маленька дочка. Співчуття родині... Героям Слава! Про час і місце поховання Олексія повідомимо пізніше", - написала Дмитрова.

Фото: facebook.com/magistrjuly

Окрім того, за даними "Цензора", в ніч з 14 на 15 серпня в районі населеного пункту Золоте Луганської області від вогнепального осколкового поранення, не сумісного з життям, загинув Василь Володимирович Євстегнєєв, 1980 року народження, солдат, командир відділення 72-ї окремої механізованої бригади, житель села Дорожинка Вільшанського району Кіровоградської області .

Голова Маневицької РДА Андрей Линдюк у фейсбуці повідомив про загибель військового на ім'я Олександр Колбун із Чернівецької області.

"Позавчора [14 серпня] пізно ввечері отримали інформацію, що в зоні ООС загинув наш земляк, житель с. Волчицьк Олександр Колбун. На жаль, інформація підтвердилася. 20-річний юнак, у якого було досить непросте дитинство, загинув, виконуючи громадянський і військовий обов'язок у Луганській області. Співчуваю всім рідним, близьким і знайомим Олександра", - йдеться у фейсбуці.

facebook.com/andriy.lyndyuk
facebook.com/andriy.lyndyuk

Окрім того, за непідтвердженими даними, цього ж дня загинув військовий Костянтин Гаврик із Токмака Запорізької області, який служив у 72-й окремій мехбригаді.

Нагадаємо, за минулу добу російські бойовики здійснили 12 обстрілів.

10 серпня біля Зайцевого загинув військовослужбовець полку Національної гвардії "Азов" Роман Романенко, тіло якого вдалося забрати через три доби у зв'язку з обстрілами бойовиків. Це був сьомий загиблий воїн від початку "хлібного перемир'я".

Увечері 12 серпня в лікарні Дніпра помер військовослужбовець ЗСУ Дмитро Дашковець, якого було важко поранено в районі Широкиного.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram