ГоловнаСуспільствоПодії

Під Києвом поліція затримала двох чоловіків, підозрюваних у розбої та замаху на вбивство

Один з підозрюваних раніше мав стосунок до органів внутрішніх справ.

У Київській області поліція затримала двох чоловіків, підозрюваних у розбої та замаху на вбивство. Про це повідомила пресслужба відомства.

Фото: национальная полиция

У Петропавлівській Борщагівці двоє нападників поранили з травматичної зброї чоловіка, який заборгував велику суму грошей. Поліцію викликав охоронець місцевого супермаркету, куди добрів потерпілий. Медики госпіталізували 35-річного чоловіка з кульовими пораненнями грудної клітки, живота й руки.

Завдяки свідченням очевидців, уже через годину поліція затримала двох підозрюваних у нападі - чоловіків з Харківської області віком 62 і 51 рік. Один з підозрюваних раніше працював у органах внутрішніх справ.

Попередньо встановлено, що потерпілий продавав та купував акції, унаслідок невдалої операції він заборгував своїм знайомим 200 тис. доларів. Під час зустрічі з кредиторами чоловік підійшов до них і зазнав нападу.

Підозрюваних помістили в ізолятор тимчасового тримання. Щодо нападників порушено кримінальні провадження за статтями про розбій, замах на вбивство й умисне вбивство.    

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram