ГоловнаСуспільствоЖиття

У Краматорську затримали бойовика "ЛДНР", який приїхав робити закордонний паспорт

Його затримали правоохоронці і заарештували на 60 діб.

У Краматорську затримали бойовика "ЛДНР", який приїхав робити закордонний паспорт
Фото: МК

У Краматорську правоохоронці заарештували бойовика терористичних організацій "ДНР" і "ЛНР", який приїхав на підконтрольну Україні територію, щоб отримати закордонний паспорт.

Про це повідомила прокуратура Донецької області у фейсбуці.

"Під час досудового розслідування встановлено, що з червня 2015-го по листопад 2016-го житель Краматорська воював проти Збройних сил України в складі 5-ї окремої мотострілецької бригади "Оплот", інтернаціональної бригади «П'ятнашка» 1-го армійського корпусу «ДНР» і в 11-му гвардійському козачому батальйоні так званого «Міністерства оборони ЛНР». Зокрема, терорист брав участь у бойових діях проти сил АТО в районі н.п. Ясна Докучаєвського району, поблизу м. Дебальцеве Донецької області і смт Станиця Луганська Луганської області", - йдеться в повідомленні.

5 серпня бойовика виявили в Краматорську, за місцем проживання його родичів. Як з'ясувалося, чоловік приїхав на підконтрольну українській владі територію Донецької області для отримання внутрішнього і закордонного паспортів.

Йому повідомлено про підозру у вчиненні вказаного злочину і постановою слідчого судді до нього застосовано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на 60 діб.

Нагадаємо, в червні на КПВВ "Каланчак" затримали бойовика "Самооборони Криму", який хотів відновити український паспорт, щоб виїхати за кордон.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram