ГоловнаСуспільствоВійна

В.о. голови СБУ Баканов відвідав Широкине

Баканов побував в одній із військових частин.

В.о. голови СБУ Баканов відвідав Широкине
Фото: ssu.gov.ua

Т.в.о. голови Служби безпеки України Іван Баканов у межах дводенної робочої поїздки в Донецьку область відвідав район проведення операції Об'єднаних сил.

Про це повідомляють на сайті СБУ.

Відзначають, що Баканов відвідав одну з військових частин і в селищі Широкине, яке розташоване на передовій лінії, і ознайомився з оперативною ситуацією в регіоні.

Також Баканов відвідав колективи Головного управління СБУ в Донецькій і Луганській областях. "Він подякував співробітникам спецслужби за відданість обов'язку і високий професіоналізм у захисті національних інтересів і волі українського народу", - наголошено в повідомленні.

Під час зустрічі також були окреслені ключові аспекти реформи СБУ.

"28 років тому ми отримали державу, за свободу і незалежність якої ми боремося досі. І ми повинні захистити право українського народу жити і вільно розвиватися в незалежній і сильній Україні", - зазначив Баканов.

Фото: ssu.gov.ua

Керівники СБУ поклали квіти до могил і місця загибелі співробітників української спецслужби Олександра Хараберюша і Геннадія Беліченка, вшанували світлу пам'ять Олександра Аніщенка та Руслана Лужевського.

Фото: ssu.gov.ua

Нагадаємо, 22 травня голова передвиборного штабу нового президента, директор ТОВ "Студія Квартал-95" і ТОВ "Квартал 95", екслідер партії "Слуга народу" Іван Баканов отримав посаду першого заступника голови СБУ. Баканов також очолює Головне управління боротьби з корупцією та організованою злочинністю Центрального управління СБУ.

Баканов також виконує обов'язки голови СБУ, оскільки Василь Грицак пішов у відпустку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram