ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

Кривий Ріг виділив 75 млн гривень на ремонт медзакладів і обладнання

Гроші підуть на ремонт медустанови вторинного рівня.

Кривий Ріг виділив 75 млн гривень на ремонт медзакладів і обладнання
Фото: vinteresah

Криворізька міська рада виділила 75 млн гривень на ремонт лікарень і модернізацію медичного обладнання. Відповідне рішення прийняли депутати міськради на сесії в середу.

Гроші підуть на ремонт медичних установ вторинного рівня.

Зокрема, 33 млн гривень виділено на капітальний ремонт лікарні №10. Повідомляють, що вже виконано покрівельні роботи, встановлено енергоощадні вікна, замінено систему опалення на нову, також оновлено систему водопостачання і каналізацію. Ця лікарня розрахована на обслуговування понад 50 тис. осіб.

Також буде виконано ремонт комп'ютерного томографа в медико-діагностичному центрі, реконструйовано приміщення під розміщення медобладнання в лікарні №2 і демонтовано медобладнання онкодиспансеру.

У лікарнях №4 і №7 капітально відремонтують покрівлю, закуплять лічильники для пологового будинку №1 і комп'ютерну техніку для Центру здоров'я.

Нагадаємо, 31 липня Криворізька міська рада виділила 26 млн гривень на реконструкцію міжнародного аеропорту "Кривий Ріг". Реконструюватимуть будівлю на території аеропорту, якої не експлуатують через її поганий стан.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram