ГоловнаСуспільствоВійна

На Донбасі загинули четверо українських військових (оновлено)

Бойовики здійснили два обстріли.

На Донбасі загинули четверо українських військових (оновлено)
Фото: Макс Левин

Четверо українських військовослужбовців загинули сьогодні, 6 серпня, в результаті обстрілу в зоні операції Об'єднаних сил. Про це сказав спікер Міноборони Дмитро Гуцуляк.

"З великим сумом повідомляємо, що в результаті ворожих обстрілів, за наявною інформацією, сьогодні 4 наших героїв отримали поранення, не сумісні з життям", - повідомив він.

Бойовики здійснили обстріл поблизу населених пунктів Богданівка і Павлопіль. У першому випадку бойовики відкрили вогонь близько 00:45 і протягом години обстрілювали українські позиції з БМП, гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї. Другий обстріл з гранатометів зафіксовано о 10:20.

Оновлення. У штабі операції Об'єднаних сил уточнили, що загиблі - бійці підрозділу окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Белінського.

"6 серпня озброєні формування РФ і її найманці цинічно порушили рішення Тристоронньої контактної групи про встановлення режиму припинення вогню. Унаслідок ворожого обстрілу в районі населеного пункту Павлопіль отримали поранення, не сумісні з життям, четверо військовослужбовців одного з підрозділів окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Белінського. Командування Об'єднаних сил висловлює щирі співчуття сім'ям і близьким загиблих військовослужбовців", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, напередодні в зоні ООС один український військовий отримав поранення в результаті підриву на вибуховому пристрої.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram