ГоловнаСуспільствоЖиття

В Одесі рекомендують утриматися від купання на пляжах після сильних дощів

У місті 3 і 4 серпня випала двомісячна норма опадів.

В Одесі рекомендують утриматися від купання на пляжах після сильних дощів
Фото: veseliymakler.ru

Головне управління Держпродспоживслужби в Одесі рекомендує населенню тимчасово утриматися від морського водокористування на пляжах міста.

Такі заходи вжиті у зв'язку з сильними зливовими опадами, які пройшли 3-4 серпня 2019 року в Одесі, в результаті чого велика кількість поверхневих вод потрапила в акваторії пляжів Одеси.

Про це йдеться на сайті міста.

"Керуючись статтями 7, 18 Закону України "Про забезпечення санітарного та епідемічного добробуту населення", з метою недопущення погіршення епідситуації в оздоровлювальний період та профілактики захворювань, що передаються водним шляхом, Головне управління Держпродспоживслужби в Одеській області рекомендує населенню тимчасово утриматися від морського водокористування на пляжах міста", - йдеться в повідомленні.

Рекомендація діє до особливого розпорядження.

За даними міської ради, 3 і 4 серпня в Одесі випала двомісячна норма опадів. Сильна злива призвела до затоплення вулиць, десятки машин знесло водою, вода пошкодила зливний колектор.

Як повідомлялося, в Білгороді-Дністровському через негоду і розмиття ґрунту легковик з пасажирами провалився під асфальт.

У Білгород-Дністровському районі селевий потік вбив чоловіка і змив з дороги "Мерседес" з туристами.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram